Våra flexibla paket

Utforska Eliots funktioner för en enklare vardag och en tryggare, mer tillgänglig bostadsrättsförening. Från kommunikationslösningar till innovativa larm.

Välj fritt vilka funktioner och tillval som passar era behov bäst!

TESTA GRATIS

Eliot Standard - En enklare vardag

Nedan funktioner ingår eller finns som tillval i paketet Eliot Standard. Ett innovativt paket utformat för att förenkla styrelsearbete, samt förbättra boendekommunikation och gemenskap i er bostadsrättsförening

Digital anslagstavla

All information skall inte hanteras på samma sätt. Nå ut med viktig kommunikation genom en kombination av notiser och fast placering på startsidan i appen. Bestäm på användarnivå vilka som ska få ta del av utskick.

Digitala pärmar

Strukturera upp dokument och avtal i våra flexibla digitala pärmar! Skapa en gemensam pärm med styrelsemedlemmar, säkerställ att rätt boende får tillgång till rätt information och låt boende ladda upp privata dokument.

Styrelse och boendechatt

Håll enkel kontakt med grannar och styrelsen med chatt direkt i mobilen och webben. En separat styrelsechatt underlättar för snabba beslut och grannchatten är ett oumbärligt verktyg för att skapa god gemenskap!

Digital felanmälan

Ingen mer kaos i mailen! Med digital felanmälan blir det möjligt för boende att skapa en felanmälan med bilder direkt från mobila appen. Förvaltare får en tydlig översikt av anmälningar, kan återkoppla med statusuppdateringar samt skicka vidare ärendet till extern entreprenör.

Energiförbrukning

Bli medveten om er energi och vattenkonsumption med IMD-data. Se total konsumption på fastighetsnivå via webadmingränssnittet och uppmuntra boende till att göra smarta val genom uppdaterad statistik för deras lägenhet direkt i mobilen.

Objektsbokning

Tillval kommer snart

På väg hem med en resväska full av smutstvätt eller planerar du att få besök i helgen? Med digital objektsbokning installerat så blir det möjligt för boenden att boka in tvättstugeetid eller gästlägenheten direkt från mobilen!

Eliot Trygghet och Tillgänglighet

Välj fritt vilka av Eliots innovativa säkerhetslösningar som passar er bäst. Oavsett om ni redan har Eliot Standard eller inte så får ni tillgång till vårt webgränssnitt + mobilapp på köpet! Självklart finns vi här för såväl konsultation som installation.

Vattenlarm

Ett digitalt brandlarm som hanteras av boende via appen. Om olyckan är framme kan larm eskaleras till valda grannar eller hela trapphuset. Du får även en push notis i appen. Larmet övervakas dygnet runt så att det fungerar som det ska.

Brandlarm

Ett digitalt brandlarm som hanteras av boende via appen. Om olyckan är framme kan larm eskaleras till valda grannar eller hela trapphuset. Du får även en push notis i appen. Larmet övervakas dygnet runt så att det fungerar som det ska.

Digitala lås

Trött på att öppna upp för gäster eller smsa ut portkoder? Genom att koppla upp ert befintliga passersystem mot Eliot Alpha så blir det möjligt att öppna upp dörrar direkt från appen, samtidigt som ni håller er bostad trygg och säker hela tiden!